Kinesiologi

Kinesiologi er en alternativ behandlingsform, hvor jeg ved hjælp af muskeltest finder frem til eventuelle ubalancer i kroppen.

Jeg tester 12 hovedmuskler, og til hver af disse hører der et organ og en meridianbane. Hvis der er ubalance på nogle af disse, kan de rettes og bringes i balance igen. Dette findes der indenfor kinesiologien mange forskellige teknikker til. Jeg vil hver gang teste på dig, hvad du har brug for her og nu, derfor er to behandlinger aldrig ens.

Jeg kan også teste hvad du eventuelt mangler af vitaminer og mineraler, hvilket kan hjælpe dig til, at få lige netop det, du har brug for, så du kan undgå fejlkøb og herved spare mange penge.

Kosten er også vigtig, her kan jeg teste forskellige kostemner og fortælle dig, hvad netop du bør undgå, og hvad der vil styrke dig at få. Det er også godt at spise efter din blodtype. Jeg kan også teste hvilken motionsform der er bedst for dig. Nogle har nemlig bedre af afspænding og meditation.

En kinesiologisk test og behandling sætter din krop i stand til at helbrede sig selv og giver dig ny energi, så du kan fungere optimalt på alle planer til glæde for dig selv og dine omgivelser.

Mit hjertebarn indenfor kinesiologi er stressfrigørelse og målafbalancering, se under emotionel stressfrigørelse.