Lidt om mig

Mit navn er Astrid Sofia Ghiitsby. Jeg er født i 1946 og er derfor ikke nogen årsunge. Jeg har stor livserfaring og har prøvet det meste. Det har givet mig en god ballast, som jeg kan drage nytte af i mit arbejde med at rådgive andre på flere planer, da man jo skal møde mennesket hvor det er.

Mit arbejde som fodplejer med egen klinik var startskuddet til mine senere beskæftigelser, da jeg her fik interesse for at hjælpe andre i forskellige livssituationer. Jeg fandt frem til at det kunne jeg bedst med de alternative måder at anskue tingene på. Derfor tog jeg følgende uddannelser.

Fra 1988 en treårig uddannelse i kinesiologi, indeholdende basiskinesiologi 1-2-3 og 4, emotionel stressfrigørelse, avanceret kinesiologi, indlæringskinesiologi. Jeg afsluttede med instruktørkursus - mest for den selvudvikling, der lå i det.

Senere tog jeg kurser i anatomi, fysiologi og sygdomslære på Logos i Viby, samt førstehjælpskursus med hjertemassage i Dansk Røde Kors - alt sammmen diplomkurser.

I 1998 havde jeg lagt Tarotkort for sjov i 10 år. Jeg var efterhånden blevet helt god til det. Jeg tog så den etårige uddannelse med afsluttende eksamen hos Ulrick Golodnoff, som var og er en fantastisk lærer. Han har også skrevet flere bøger om emnet og nyligt har han oversat Crowleys Tarot til dansk.

Clairvoyance! Jeg vidste godt, at jeg havde medfødte emner for dette, hvilket også fremgår af mit horoskop. Men mine evner er blevet skolet og udviklet igennem de ting, livet har lært mig og gennem mit arbejde med alle disse mennesker og skæbner, som jeg er stødt på i mit øvrige virke. En dag, da jeg selv konsulterede en clairvoyant, fortalte han mig, at jeg selv var lige så Clairvoyant, som alle de andre der kaldte sig det. Jeg blev nu klar over, at det var en evne jeg måtte udvikle og træne noget mere. Jeg tog derefter clairvoyanceuddannelsen med afsluttende eksamen hos Rikke Mors, Common Sense i Vejle, et fantastisk udviklende år, hvor jeg føler at jeg har fået lært håndværket fra bunden.

Al den viden og erfaring jeg har opsamlet gennem ovenstående, gør at jeg føler mig i stand til at kunne rådgive alle, der måtte have lyst til at konsultere mig.Jeg deltager i KROP-SIND-ÅND Helsemesse i Ceres Park, Århus den 2.- 4.- oktober kl. 10-18